Calpe een stad in de buurt van de camping El Torres

Calpe een stad in de buurt van de camping El Torres
CALPE
Calpe is een warme en lichte stad in de provincie Alicante, dankzij de gastronomische voorstellen of de verschillende recreatieve activiteiten maken bezoekers verliefd op deze plek.
In Calpe ligt de beroemde Rots van Ifach, het is de hoogste aan de Middellandse Zeekust.
Het heeft een toeristische ervaring van zeventig jaar in de gemeente Costa Blanca, met stranden, uitgaansgelegenheden voor elke smaak en een groot aantal kraampjes waar u ornamenten of souvenirs uit Calpe kunt kopen.
Plaatsen om te verkennen
Er zijn veel plaatsen om te verkennen in Calpe, we geven u de mogelijkheid om onze Camping El Torres te leren kennen waarin we excursies maken met onze animatiegroep, zodat alle klanten kunnen genieten van het bezoeken van verschillende plaatsen in onze omgeving.
Camping El Torres is een camping aangepast voor alle mensen, van kinderen tot ouderen en wat we proberen te bereiken is dat, wanneer ze onze camping bezoeken, ze een geweldige herinnering aan ons en grote avonturen en beleefde ervaringen meenemen.

Enginent Park
Het park werd opgericht in 1998 gelegen in de buurt van het stedelijke centrum van Calpe, het park heeft verschillende bomen en struiken die altijd zijn gerespecteerd.
Ze hebben barbecueplaatsen, het heeft toiletten en picknicktafels, het is een ideaal buitenpark voor kinderen, omdat het ook in een natuurgebied ligt.
https://xarxajove.info/es/mapa-de-recursos/espacios/parque-enginent-de-calp/

La Vallesa Park
Het Vallesa park is vooral geschikt voor kinderen, met glijbanen, schommels, tussenstop gebieden, en nog veel meer…
Een aangepast park ideaal voor kinderen!
Het heeft ook barbecuegebieden, toiletruimtes met een fontein met een kraan om de gebruikte voorwerpen van de barbecue en picknickplaatsen schoon te maken om te genieten van een goede maaltijd of snack.
Het park heeft veel bomen die veel schaduw creëren, in de zomerdagen komen ze heel goed omdat het erg warm is.
Het park heeft een enorme ruimte voor iedereen om in te spelen of te rennen.
Ze hebben ook de mogelijkheid om verjaardagen te vieren, want het is een ideale en prachtige plek met veel vrijheid.

https://www.conlosninosenlamochila.com/2013/06/el-parque-de-la-vallesa-en-calpe.html

Pobla Medieval d ‘ Ifac
La Pobla Medieval D ‘ Ifach, was een unieke site in de Valenciaanse Gemeenschap en is de enige die niet is onderzocht of gereconstrueerd.
We hebben het over een ommuurde behuizing, met een kleine toegang tot het.
Het bestaat uit kamers, pakhuizen, huizen en een kerk gewijd aan Onze Lieve Vrouw van de engelen met een grote begraafplaats hieronder.
https://www.calpe.es/es/descubre-calpe/la-pobla-d-ifac

Oude stad van Calpe
Net als alle andere kustplaatsen in de provincie, heeft het een oude stad, die is gemaakt met uitzicht op de zee, waarin ze heel mooie kleurrijke huizen houden met steegjes die veel leven geven.
In een aantal belangrijke punten van de oude stad kunnen we vele soorten restaurants met een uitstekende keuken en oude overblijfselen van de Romeinse muren en ruïnes te vinden.
https://mochilerosdospuntocero.com/espana/alicante/calpe-que-ver/

Stranden en baaien van Calpe
De stranden van Calpe zijn perfect om los te koppelen hoe een goed boek te lezen het drinken van een goed biertje, of een frisdrank dat is wat je liever!
Een bezoek aan de verschillende stranden van Calpe vindt u alle comfort en training voor de kleintjes, naast met een zon bijna het hele jaar door.
La Fossa Beach
La Fossa strand, is een ideaal strand om te genieten met familie of vrienden, heeft voorzieningen zoals parasols en ligstoelen en openbare diensten. Dankzij dit is het bekroond met de status van Blauwe Vlag, omzoomd door een grote promenade met vele restaurants en bars met verschillende variaties van voedsel, maar vooral met verse vis uit de baai.
De toegang tot het strand is eenvoudig en heeft bewegwijzering, het heeft ook een gratis parkeerplaats.
https://alicantedirectorio.com/playa-de-levante-o-la-fossa/

Arenal Bol Beach
Het is een strand met zeer fijn zand en gouden kleur met zeer transparant water met palmbomen die een prachtige uitstraling geven aan het strand, afgezien van het feit dat we schaduwrijke gebieden hebben.
Arenal Bol strand is altijd een van de meest bezochte stranden in Calpe, net als alle stranden heeft het ook een promenade waar u talloze diensten, restaurants, ijssalons en bars kunt vinden om een drankje te drinken met een prachtig uitzicht op zee.
In de zomer, ze vergemakkelijken de ouderen, zodat ze kunnen genieten van het strand en vooral de zee, met een gebied aangepast voor hen.
https://www.calpe.es/es/playa/playa-arenal-bol

Cala Les Urques
De Cala Les Urques is aangepast voor honden, gelegen ten zuiden van Calpe onder een klif. De baai is gemaakt van stenen en de omgeving wordt gevormd door grote rotsen, de zon blijft er bijna de hele dag in, het is ideaal om de dag door te brengen met de harige thuis!
Vanaf de baai ziet u een groot deel van Calpe en zijn beroemde Peñó D ‘ Ifach die boven de zee lijkt te liggen. Voor de klif kunnen we een prachtige zeebodem vinden, perfect om te snorkelen of te duiken.
Om de baai in te gaan, is de beste toegang de jachthaven van Puerto Blanco, die ook parkeergelegenheid heeft.
https://7mar.es/cala-les-urques-en-calpe-alicante-costa-blanca/l14/es

Cala El Racó
Gelegen aan de voet van de Peñó D ‘ Ifach vinden we de Cala El Racó een van de mooiste in Calpe. De baai bestaat uit grind en een beetje zand, met vrij kristalhelder water. Met diensten zoals badmeesters, openbare toiletten en nog veel meer posities.
Het heeft een onderwaterpad om te duiken, met bewegwijzerde panelen op boeien waarin het u onder de zee uitlegt wat voor soort vis en zeeplanten het zijn. Dit is alleen mogelijk in het hoogseizoen.
https://www.valenciabonita.es/2020/07/24/cala-el-raco-calpe/

Vanaf onze Camping El Torres kunt u genieten van een accommodatie op een perceel of bungalow, naast ons hebben we ons beroemde restaurant El Trébol waarin we verschillende soorten gerechten bereiden, verse vis uit de baai tot een gastronomische hamburger.
In ons restaurant El Trébol vindt u bieren van verschillende merken en heerlijke cocktails die we zelf maken. In de zomer hebben we onze kortstondige beach bar aan de kust met live muziek.
Het is een ideale camping om een paar dagen te genieten van ontspanning en om vele plaatsen in de omgeving te bezoeken zoals Calpe, het duurt vanaf de camping ongeveer dertig minuten.
Ze kunnen alle informatie vragen die ze nodig hebben,
wij zullen u helpen op welke manier we kunnen!