Calpe en by i nærheden af camping El Torres

Calpe en by i nærheden af camping El Torres
CALPE
Calpe er en varm og lys by i provinsen Alicante, takket være dens gastronomiske forslag eller dens forskellige fritidsaktiviteter får besøgende til at forelske sig i dette sted.
I Calpe er den berømte klippe Ifach, den er den højeste på Middelhavskysten.
Det har en turistoplevelse på halvfjerds år i Costa Blanca kommune med strande, natklubber til enhver smag og et stort antal boder, hvor du kan købe ornamenter eller souvenirs fra Calpe.
Steder at udforske
Der er mange steder at udforske i Calpe, vi giver dig mulighed for at lære vores Camping El Torres at kende, hvor vi foretager udflugter med vores animationsgruppe, så alle kunder kan nyde at besøge forskellige steder i vores område.
Camping El Torres er en campingplads tilpasset alle mennesker, fra børn til ældre, og hvad vi forsøger at opnå er, at når de besøger vores campingplads, tager de en stor hukommelse af os og store eventyr og levede oplevelser.

Enginent Park
Parken blev aktiveret i 1998 beliggende nær bymidten i Calpe, parken har flere træer og buske, der altid er blevet respekteret.
De har grillpladser, det har toiletter og picnicborde, det er en ideel udendørs park for børn, da den også ligger i et naturområde.
https://xarxajove.info/es/mapa-de-recursos/espacios/parque-enginent-de-calp/

La Vallesa Park
Vallesa-parken er hovedsageligt tilpasset børn med rutsjebaner, gynger, mellemlandingsområder og meget mere…
En tilpasset park ideel til børn!
Det har også grillpladser, toiletområder med en springvand med et tryk til rengøring af de brugte genstande på grillen og picnicområder for at nyde et godt måltid eller en snack.
Parken har mange træer, der skaber meget skygge, om sommerdagen kommer de meget godt, da det er meget varmt.
Parken har et enormt rum for alle at lege eller løbe i den.
De har også mulighed for at fejre fødselsdage, da det er et ideelt og vidunderligt sted med stor frihed.

https://www.conlosninosenlamochila.com/2013/06/el-parque-de-la-vallesa-en-calpe.html

Pobla Medieval d ‘ Ifac
La Pobla Medieval d ‘ Ifach, var et unikt sted i Valencias samfund og har været det eneste, der ikke er blevet undersøgt eller rekonstrueret.
Vi taler om et muret kabinet med en lille adgang til det.
Det består af værelser, pakhuse, huse og en kirke dedikeret til Vor Frue af Englene med en stor kirkegård nedenfor.
https://www.calpe.es/es/descubre-calpe/la-pobla-d-ifac

Den gamle bydel i Calpe
Som alle de andre kystbyer i provinsen har den en gammel bydel, der blev skabt ud mod havet, hvor de holder meget smukke farverige huse med gyder, der giver meget liv.
I nogle vigtige punkter i den gamle bydel kan vi finde mange typer restauranter med udsøgt køkken og gamle rester af de romerske mure og ruiner.
https://mochilerosdospuntocero.com/espana/alicante/calpe-que-ver/

Strande og bugter i Calpe
Strandene i Calpe er perfekte til at afbryde forbindelsen, hvordan man læser en god bog, der drikker en god øl, eller en sodavand, det er det, du foretrækker!
Besøger de forskellige strande i Calpe finder du alle bekvemmeligheder og træning for de små, udover med en sol næsten hele året rundt.
La Fossa Beach
La Fossa beach, er en ideel Strand at nyde med familie eller venner, har faciliteter såsom parasoller og liggestole og offentlige tjenester. Takket være dette er det blevet tildelt status som Blåt Flag, omgivet af en stor promenade med mange restauranter og barer med forskellige variationer af mad, men især med frisk fisk fra bugten.
Adgangen til stranden er enkel og har skiltning, det har også en gratis parkering.
https://alicantedirectorio.com/playa-de-levante-o-la-fossa/

Arenal Bol Beach
Det er en strand med meget fint sand og gylden farve med meget gennemsigtigt vand med palmer, der giver stranden et vidunderligt udseende bortset fra at give os mulighed for at have skyggefulde områder.
Arenal Bol beach er altid en af de mest besøgte strande i Calpe, ligesom alle strande har den også en promenade, hvor du kan finde utallige tjenester, restauranter, isbarer og barer for at få en drink med meget smuk havudsigt.
Om sommeren Letter de ældre, så de kan nyde stranden og især havet med et område tilpasset dem.
https://www.calpe.es/es/playa/playa-arenal-bol

Cala Les Urke
Cala Les Urke er tilpasset hunde, der ligger syd for Calpe under en klippe. Bugten er lavet af sten, og dens omgivelser er dannet af store klipper, solen forbliver i den næsten hele dagen, den er ideel til at tilbringe dagen med de lodne derhjemme!
Fra Vigen kan du se en stor del af Calpe og dens berømte PE Ion D ‘ Ifach, der ser ud til at være over havet. Foran Klippen kan vi finde en vidunderlig havbund, perfekt til snorkling eller dykning.
For at komme ind i bugten er den bedste adgang Puerto Blanco marina, som også har parkering.
https://7mar.es/cala-les-urques-en-calpe-alicante-costa-blanca/l14/es

Cala El RAC
Beliggende ved foden af PE Latroda D ‘ Ifach finder vi Cala El RAC Latroda en af de smukkeste i Calpe. Bugten består af grus og lidt sand, med temmelig krystalklart vand. Med tjenester som livreddere, offentlige toiletter og flere flere stillinger.
Det har en undervandssti til dykning med skiltede paneler på bøjer, hvor det forklarer dig under havet typen af fisk og marine planter. Dette er kun muligt i højsæsonen.
https://www.valenciabonita.es/2020/07/24/cala-el-raco-calpe/

Fra vores Camping El Torres kan du nyde en bolig i en grund eller feriehytte, ved siden af os har vi vores berømte restaurant El tr Norbol, hvor vi tilbereder forskellige sorter af retter, frisk fisk fra bugten til en gourmetburger.
I vores restaurant El tr Androbol kan du finde øl af forskellige mærker og lækre cocktails, som vi selv laver. Om sommeren har vi vores Flygtige strandbar ved strandpromenaden med levende musik.
Det er en ideel campingplads at nyde et par dages afslapning og besøge mange steder i området, såsom Calpe, det tager cirka tredive minutter fra campingpladsen.
De kan bede om alle de oplysninger, de har brug for,
vi hjælper dig på enhver måde, vi kan!